Boloňská pasta (těstoviny) bez masa? Ano, jde to. Už asi půl roku jsem 90% vegetariánem. Maso si dám jen občas - pouze rybu. Například do boloňské verze těstovin místo masité směsi používám fazolovou drť, anebo tempeh. Ostatní suroviny zůstávají. Myslím, že laik by nepoznal, že je to pasta bez masa. Vůně a chuť čerstvých těstovin mi připomíná návštěvu Vatikánu před pár měsíci, kde pro vás mám tip na skvělou pastasciuttu. Mrkněte i na další tipy - Nothing plugin a Beton svaly.
Díky aplikaci Yelp (doporučuji!) jsem objevil římské bistro Pastasciutta Roma. Jednoduchý podnik, jen jídelní pult, pár stoliček, dvojčlenná obsluha - pouze kuchař a pokladní. Díky low-cost provozu mají skvělé ceny, poloviční než vedle v restauraci. Až budete někdy v Římě, zastavte se tam a ochutnejte. Lahoda!
Pokud provozujete web formou redakčního systému Joomla či Wordpress, možná občas hledáte nové doplňky, pluginy, moduly, komponenty. Jsou jich tisíce, mnoho tisíc, někdy těžké se v nich orientovat. Občas se hodí oddych. Objevil jsem holandskou partičku NoNumber. Nabízejí ke stažení plugin What? Nothing! Co umí? Nic. Vůbec nic. Originální :-)
Na YouTube jsem narazil na týpka, který má kanál Beton Svaly. Zatím jsem o něm více moc nepátral, ale jeho videa jsou obsahově skvělá. Nemaže se s tím, mluví narovinu. Třeba o tlustoprdech (jako jsem byl já). Mrkněte.